+32 (0)2 213 70 70

SVA certification SVA certification
Aastra DT433 ATEX – Draadloze DECT-telefoon
Van
998,95 € 998,95 Excl. BTW € 1.198,74 Incl. BTW

Aastra DT433 ATEX – Draadloze DECT-telefoon

Met deze Aastra DT433 is de ATEX voor u onontbeerlijk.


  • Gebruik in zones met potentieel ontploffingsgevaar

  • Vereisten van de richtlijn ATEX 94/9CE

End of life artikelen
Garantie : 1 jaar
Ref. fabrikant : 80E00002AAA-A

Hulp nodig ? Bel ons +32 (0)2 213 70 70

Gratis levering vanaf 300€

Product description

De nieuwe DECT Aastra DT433 ATEX vervangt de Aastra DT32.

Deze nieuwe DECT Aastra DT433 is een intrinsiek veilig toestel om te worden gebruikt in potentieel gevaarlijke omgevingen en heeft als extra functie persoonlijke alarmen, maar ook man-down en no-movement alarmen, net zoals de DT423. Het model DT433 beantwoordt aan de vereisten van de richtlijn ATEX 94/9CE.

De behoeften aan intrinsiek veilige toestellen zijn vanzelfsprekend in industriële zones, met name in de olie- en gasindustrieën. Maar de uitdagingen wat betreft het voorkomen van risico’s op brand en ontploffingen zijn ook aanwezig in tal van andere sectoren, waaronder diegene die verband houden met de productie en het gebruik van scheikundige producten. Pistoolschilderen in fabrieken of het mengen van scheikundige producten in de farmaceutische industrie zijn typische omgevingen waar bijzondere voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen en waar de wetgeving vaak specifieke eisen oplegt.

De DT433 is speciaal ontworpen om te worden gebruikt in veeleisende en moeilijke omstandigheden. Met zijn robuuste structuur en rubberen behuizing is hij geschikt voor de zwaarste gebruiksomstandigheden. Hij beantwoordt aan de norm IP65 en is bestand tegen vocht, gas, stof en alle soorten stofdeeltjes. Om de bescherming te behalen die vereist is voor een ATEX-classificatie, is de DT433 verzegeld, is zijn batterijcompartiment vergrendeld om vonken te vermijden en wordt het energieverbruik gecontroleerd om een stijging van de temperatuur in bepaalde zones van het toestel te voorkomen. Tot slot, om hem gemakkelijk terug te vinden en het onderscheid te maken met toestellen die aangepast zijn voor een gebruik in potentieel explosieve omgevingen, heeft hij een fel gele voorkant.

De IECEx-certificering waarborgt dat het toestel aangepast is aan het gebruik waarvoor het bestemd is en dat de informatie wordt meegeleverd die noodzakelijk is om een veilig gebruik te verzekeren.

Technical details

Grote toetsen Nee
Mute mode NVP
Algemeen telefoonboek NVP
Met antwoordapparaat NVP
Protocol Nee
Scherm Ja
Talk-time Nee
Standby-time Nee
Compatibel met telefooncentrale Nee
Garantie 1 jaar
Ref. Product P000648
Ref. Constructor 80E00002AAA-A