+32 (0)2 213 70 70

SVA certification SVA certification

Alcatel Business Phones

Alcatel Business Phones ontstond in januari 2000 door de fusie van particuliere telefonieactiviteiten van Alcatel en Thomson Multimedia om wereldleider te worden op het vlak van professionele bedrijfstelefonie. Het bedrijf verzekert wereldwijd het ontwerp, de ontwikkeling, de marketing en de verkoop van vaste draadgebonden en draadloze telefoons voor een professioneel cliënteel.

 

Alcatel Business Phones steunt voor de commercialisering van haar producten op merken die wereldwijd gekend zijn zoals Alcatel en General Electric.

 

Alcatel Business Phones verkoopt het gamma Alcatel Phones voor professionele telefonie. Dit laatste is innoverend, heeft verschillende en verzorgde designs en is makkelijk te gebruiken.

 

Alcatel Business Phones is wereldwijd vertegenwoordigd. Met 3 filialen (Europa, Azië en Latijns-Amerika) en meer dan 100 klanten over 172 landen is Alcatel Business Phones wereldwijd vertegenwoordigd.

 

 Alcatel Business Phones hecht bijzondere aandacht aan de keuze van zijn leveranciers en staat stil bij het expertiseniveau, de kwaliteit van productiesites, respect voor ethische normen en financiële stabiliteit. Atlinks werkt nauw samen met de R&D-teams van zijn leveranciers om zo steeds op alle markten kwaliteitsproducten aan te kunnen bieden en aan de verwachtingen te voldoen.

Alcatel Business Phones biedt draadgebonden en draadloze (DECT) professionele telefoons aan.


17 Artikel(en)
Set Descending Direction
17 Artikel(en)
Set Descending Direction