+32 (0)2 213 70 70

SVA certification SVA certification
Avaya 9611G - IP-telefoon

Avaya 9611G - IP-telefoon

Het toestel Avaya 9611G


  • Full Duplex luidspreker

  • USB-poort

  • Programmeerbare toetsen

  • Kleurendisplay met 8 regels

Op voorraad
Garantie : 1 jaar
Ref. fabrikant : 700480593-CM

Hulp nodig ? Bel ons +32 (0)2 213 70 70

Gratis levering vanaf 300€

Product description

Het krachtige en personaliseerbare telefoongamma Avaya 9600 biedt een opmerkelijke geluidskwaliteit, een groot aantal personaliseringsmogelijkheden en uitzonderlijke prestaties en dit alles met de laagste verbruiksniveaus. De modellen van dit gamma omvatten grafische contextuele interfaces en grote aanraakschermen in kleur van waarop de gebruikers toegang hebben tot controlefuncties voor oproepen, allemaal eenvoudiger dan de klassieke telefoons. De IP-kantoortelefoons van het gamma Avaya 9600 verhogen de productiviteit en verbeteren de tevredenheid van de gebruikers, terwijl een eenvoudig telefoonsysteem omgezet wordt in een competitieve tool.

De Avaya 9611G heeft een ingebouwde USB-interface en een Gigabitaansluiting. De grafische weergave in kleur op een 3,5 inch scherm is voorzien van witte achtergrondverlichting en grafische etiketten die centraal kunnen worden beheerd.

Behoud van de productiviteit

Werknemers kunnen meer acties sneller uitvoeren dankzij de eigenschappen zoals de toegang tot belangrijke functies met één enkele knop, de hd geluidskwaliteit en de vereenvoudigde functies voor veelgebruikte toepassingen.

Verbeterde gespekskwaliteit

De serie 9600 biedt een opvallende audiokwaliteit zodat uw telefonische vergaderingen efficiënter verlopen. Het is bewezen dat dergelijke eigenschappen het stressniveau en de vermoeidheid van de werknemers verminderen.

Bescherming van de investering

Deze telefoons zijn ontwikkeld volgens de open source normen en een polyvalent platform dat compatibel is met een groot aantal modules en adapters, zodat de productiviteit van uw werknemers gedurende meerdere jaren wordt gegarandeerd.

Kostenbesparing

Omdat deze telefoons het laagste energieverbruik in deze bedrijfstak hebben, kunt u met deze serie telefoons uw energiekosten verlagen.

Technical details

Telefoonboek Nee
Type scherm Zwart-wit scherm
Telefoon poorten Nee
Prise Connexion Ethernet
Headset aansluiting Ja
Herhaalfunctie Nee
Mute mode Ja
Algemeen telefoonboek Nee
Muurfixatie Ja
Expansion module Ja
Met antwoordapparaat Ja
Protocol Nee
Scherm Ja
Grote toetsen Nee
Garantie 1 jaar
Ref. Product P003056
Ref. Constructor 700480593-CM