+32 (0)2 213 70 70

SVA certification SVA certification
Avaya 9641G - IP-telefoon
Van
594,78 € 594,78 Excl. BTW € 713,74 Incl. BTW

Avaya 9641G - IP-telefoon

Het toestel Avaya 9641G


  • USB-poort

  • Programmeerbare toetsen

  • Verstelbaar kleuren-touchscreen

  • Mobiele sokkel met twee standen

End of life artikelen
Garantie : 1 jaar
Ref. fabrikant : 700480627-CM

Hulp nodig ? Bel ons +32 (0)2 213 70 70

Free shipping

Product description

Het krachtige en personaliseerbare telefoongamma Avaya 9600 biedt een opmerkelijke geluidskwaliteit, een groot aantal personaliseringsmogelijkheden en uitzonderlijke prestaties en dit alles met de laagste verbruiksniveaus. De modellen van dit gamma omvatten grafische contextuele interfaces en grote aanraakschermen in kleur van waarop de gebruikers toegang hebben tot controlefuncties voor oproepen, allemaal eenvoudiger dan de klassieke telefoons. De IP-kantoortelefoons van het gamma Avaya 9600 verhogen de productiviteit en verbeteren de tevredenheid van de gebruikers, terwijl een eenvoudig telefoonsysteem omgezet wordt in een competitieve tool.

De Avaya 9641G is een kantoortelefoon met geavanceerde functies en een kleuren-touchscreen van 4,7 inches, een breedbandluidspreker, USB-interface en een Gigabitaansluiting op het bureau.

Behoud van de productiviteit

Werknemers kunnen meer acties sneller uitvoeren dankzij de eigenschappen zoals de toegang tot belangrijke functies met één enkele knop, de hd geluidskwaliteit en de vereenvoudigde functies voor veelgebruikte toepassingen.

Verbeterde gespekskwaliteit

De serie 9600 biedt een opvallende audiokwaliteit zodat uw telefonische vergaderingen efficiënter verlopen. Het is bewezen dat dergelijke eigenschappen het stressniveau en de vermoeidheid van de werknemers verminderen.

Bescherming van de investering

Deze telefoons zijn ontwikkeld volgens de open source normen en een polyvalent platform dat compatibel is met een groot aantal modules en adapters, zodat de productiviteit van uw werknemers gedurende meerdere jaren wordt gegarandeerd.

Kostenbesparing

Omdat deze telefoons het laagste energieverbruik in deze bedrijfstak hebben, kunt u met deze serie telefoons uw energiekosten verlagen.

Technical details

Telefoonboek Nee
Type scherm Nee
Telefoon poorten Nee
Prise Connexion Nee
Headset aansluiting Nee
Herhaalfunctie Nee
Mute mode Ja
Algemeen telefoonboek NVP
Muurfixatie NVP
Expansion module Ja
Met antwoordapparaat NVP
Protocol Nee
Scherm Nee
Grote toetsen Nee
Garantie 1 jaar
Ref. Product 5403
Ref. Constructor 700480627-CM