+32 (0)2 213 70 70

SVA certification SVA certification
Avaya 9650C - IP-telefoon

Avaya 9650C - IP-telefoon

Het toestel Avaya 9650C


  • Full Duplex luidspreker

  • 8 programmeerbare toetsen

  • Verstelbaar kleuren-touchscreen

  • Handsfree

Op voorraad
Garantie : 1 jaar
Ref. fabrikant : 700461213

Hulp nodig ? Bel ons +32 (0)2 213 70 70

Product description

Het krachtige en personaliseerbare telefoongammaAvaya 9600 biedt een opmerkelijke geluidskwaliteit, een groot aantal personaliseringsmogelijkheden en uitzonderlijke prestaties en dit alles met de laagste verbruiksniveaus. De modellen van dit gamma omvatten grafische contextuele interfaces en grote aanraakschermen in kleur van waarop de gebruikers toegang hebben tot controlefuncties voor oproepen, allemaal eenvoudiger dan de klassieke telefoons. De IP-kantoortelefoons van het gamma Avaya 9600 verhogen de productiviteit en verbeteren de tevredenheid van de gebruikers, terwijl een eenvoudig telefoonsysteem omgezet wordt in een competitieve tool.

De kantoortelefoon IP 9650C is ontworpen voor receptionistes en teleadviseurs, kortom voor iedereen die een groot aantal oproepen moet beheren. De telefoon biedt geavanceerde functies zoals de geïntegreerde functieknoppen waarmee u met één druk op de knop toegang heeft tot allerlei functies.

Behoud van de productiviteit

Werknemers kunnen meer acties sneller uitvoeren dankzij de eigenschappen zoals de toegang tot belangrijke functies met één enkele knop, de HD geluidskwaliteit en de vereenvoudigde functies voor veelgebruikte toepassingen.

Verbeterde gesprekskwaliteit

De serie 9600 biedt een opvallende audiokwaliteit zodat uw telefonische vergaderingen efficiënter verlopen. Het is bewezen dat dergelijke eigenschappen het stressniveau en de vermoeidheid van de werknemers verminderen.

Bescherming van de investering

Deze telefoons zijn ontwikkeld volgens de open source normen en een polyvalent platform dat compatibel is met een groot aantal modules en adapters, zodat de productiviteit van uw werknemers gedurende meerdere jaren wordt gegarandeerd.

Kostenbesparing

Omdat deze telefoons het laagste energieverbruik in deze industrie hebben, kunt u met deze serie telefoons uw energiekosten verlagen.

Technical details

Telefoonboek Nee
Type scherm Kleurenscherm
Telefoon poorten Nee
Prise Connexion Nee
Headset aansluiting Ja
Herhaalfunctie Nee
Mute mode Ja
Algemeen telefoonboek Nee
Muurfixatie Ja
Expansion module Ja
Met antwoordapparaat Ja
Protocol Nee
Scherm Ja
Grote toetsen Nee
Garantie 1 jaar
Ref. Product P000345
Ref. Constructor 700461213