+32 (0)2 213 70 70

SVA certification SVA certification
Avaya 9670G - IP-telefoon
Van
539,00 € 539,00 Excl. BTW € 646,80 Incl. BTW

Avaya 9670G - IP-telefoon

Het toestel Avaya 9670G


  • Full Duplex luidspreker

  • 8 programmeerbare toetsen

  • Verstelbaar kleuren-touchscreen

  • Handsfree

End of life artikelen
Garantie : 1 jaar
Ref. fabrikant : 700461213

Hulp nodig ? Bel ons +32 (0)2 213 70 70

Gratis levering vanaf 300€

Product description

Het krachtige en personaliseerbare telefoongamma Avaya 9600 biedt een opmerkelijke geluidskwaliteit, een groot aantal personaliseringsmogelijkheden en uitzonderlijke prestaties en dit alles met de laagste verbruiksniveaus. De modellen van dit gamma omvatten grafische contextuele interfaces en grote aanraakschermen in kleur van waarop de gebruikers toegang hebben tot controlefuncties voor oproepen, allemaal eenvoudiger dan de klassieke telefoons. De IP-kantoortelefoons van het gamma Avaya 9600 verhogende productiviteit en verbeteren de tevredenheid van de gebruikers, terwijl een eenvoudig telefoonsysteem omgezet wordt in een competitieve tool.

Met de kantoortelefoon IP 9670G heeft u via een groot touchscreen toegang tot al uw contacten en toepassingen. De weergave van een toetsenbord rechtstreeks op het scherm vereenvoudigt de verschillende functies. Dankzij al deze eigenschappen kunnen werknemers efficiënter werken.

Behoud van de productiviteit

Werknemers kunnen meer acties sneller uitvoeren dankzij de eigenschappen zoals de toegang tot belangrijke functies met één enkele knop, de HD geluidskwaliteit en de vereenvoudigde functies voor veelgebruikte toepassingen.

Verbeterde gesprekskwaliteit

De serie 9600 biedt een opvallende audiokwaliteit zodat uw telefonische vergaderingen efficiënter verlopen. Het is bewezen dat dergelijke eigenschappen het stress niveau en de vermoeidheid van de werknemers verminderen.

Bescherming van de investering

Deze telefoons zijn ontwikkeld volgens de open source normen en een polyvalent platform dat compatibel is met een groot aantal modules en adapters, zodat de productiviteit van uw werknemers gedurende meerdere jaren wordt gegarandeerd.

Kostenbesparing

Omdat deze telefoons het laagste energieverbruik in deze industrie hebben, kunt u met deze serie telefoons uw energiekosten verlagen.

Technical details

Telefoonboek [200-300]
Type scherm Touchscreen
Telefoon poorten Nee
Prise Connexion Ethernet
Headset aansluiting Ja
Herhaalfunctie Nee
Mute mode Ja
Algemeen telefoonboek Nee
Muurfixatie NVP
Expansion module Ja
Met antwoordapparaat Ja
Protocol Nee
Scherm Ja
Grote toetsen Nee
Garantie 1 jaar
Ref. Product 4328
Ref. Constructor 700461213