+32 (0)2 213 70 70

SVA certification SVA certification

Brother

In een tijdperk waar alles digitaal is en alles via een schermpje gebeurt, bedenkt en ontwikkelt Brother producten en afdrukoplossingen zodat iedereen kan afdrukken, digitaliseren, faxen, kopiëren, labelen...

 

Sinds 1908 ontwikkelt Brother innoverende producten en afdrukoplossingen op basis van eigen technologieën (laser monochrome / kleuren- en inktjetprinters). De filosofie kan omschreven worden als: 'At your side' en zijn wil dat 'iedereen zijn allermooiste indruk kan afdrukken'. Een realiteit die toegepast wordt door Brother: 'Innovatie binnen handbereik voor iedereen'.

 

Brother is op internationaal vlak in elk continent vertegenwoordigd en positioneert zich als de op één na grootste producent van laserprintoplossingen (printers en multifunctionele printers). Het merk staat bekend om haar kwaliteit en betrouwbaarheid en is vandaag een onmiskenbare hoofdrolspeler op de markt van mulitfunctionele printers.

 

Brother gaat voor duurzame ontwikkeling. Brother Earth is het symbool van hun engagement. Sinds 1991 heeft Brother een organisatie opgericht die zich bezig houdt met milieu. Van 1991 tot nu heeft Brother steeds concrete en duidelijk gedefinieerde acties ondernomen ten voordele van het milieu

 

De Brother-producten hebben vele labels gekregen waarvan Blue Angel, Nordic Swan, Brother Green Label en Energy Star de belangrijkste zijn. Brother heeft zich als doel gesteld labels 'type 1' te verkrijgen voor alle productgamma's die sinds 2008 geproduceerd werden.

 

Door zich te engageren voor duurzame ontwikkeling, zorgt Brother ervoor dat economische groei, sociale cohesie en respect voor het menselijke aspect hand in hand gaan. Deze ambitie is een langetermijninzet voor Brother.


2 Artikel(en)
Set Descending Direction
2 Artikel(en)
Set Descending Direction