+32 (0)2 213 70 70

SVA certification SVA certification

Neem deel aan de digitale transformatie met Connexing !

De keuze van een globale en duurzame oplossing voor uw IT-apparatuur.

Connexing geeft advies en biedt alle IT-apparatuur aan. Dankzij onze beleid, kunnen onze klanten hun digitale transformatie verhogen of deelnemen door een combinatie van prestaties en respect voor mens en milieu. Gespecialiseerd in de markt van de telecom-oplossingen, wij kennen hoe de evolutie naar nieuwe jobs in verban met nieuwe gebruiksmogelijkheden belangrijk is. Op dat manier, kunnen we uw verwachten en behoeften te voldoen. Verder dan er is essentieel om de transformatie van een dynamische en innovatieve markt voor bedrijven te garanderen.

Onze wens is om u een werldwijde en duurzame oplossing aan te bieden en dus u gedurende de hele levenscyclus (distributie, recovery service, eco-recycled materiaal en reparatie) van uw producten begeleidt.

Onze verschillende catalogus

Communicate

Telefonie

Sinds de oprichting van het bedrijf, is de sociale verantwoordelijkheid in het hart van onze strategie. Vandaag beïnvloedt de SV iedereen dat meer betekenis aan zijn activiteit wilt geven maar ook aan het behoud van milieu en het welzijn van alle medewerkers actief bijdragen. Hoe communicatiemogelijkheden, maatschappelijk- en milieuverantwoordelijkheid te combineren ?

Coworking

Unified Communications

Om het beste uit elkaar te profiteren, hebben wij ons werkplaats nagedacht over de opkomst van collectieve intelligentie te bevorderen. Dankzij technologische innovaties hebben we gebruiksmogelijkheden en werkplekken gecreëerd die aangepast zijn aan de behoeften van concentratie en communicatie van allemaal. Hoe haal u het meeste uit bestaande communicatiehulpmiddelen en promoot co-werken ?

Connect

Smartphones & repeaters

Met meer dan 52% van telewerkers, heeft Connexing een flexibele werkorganisatie opgezet waarmee iedereen het persoonlijke en professionele leven kan combineren. Bij Connexing, wordt de kwaliteit van het leven op het werk waargenomen en georganiseerd rond het drieluik : verantwoordelijkheid, vrijheid, flexibiliteit. Hoe kan de balans privé/werk in uw bedrijf worden verbeterd door uw werknemers zo goed mogelijk te verbinden ?

Collect

Traceerbaarheid en computernetwerken

In het tijdperk van Big Data ondersteunen we onze klanten in de culturele transitie die wordt gevormd door de opkomst van tools voor traceerbaarheid en mobiliteit. Connexing opent perspectieven in alle activiteitssectoren en is een vector van technologische transitie. Wat zijn de voordelen en hulpmiddelen voor een betere traceerbaarheid ?