+32 (0)2 213 70 70

SVA certification SVA certification
Cisco Unified IP Phone 8941 - IP-telefoon met snoer
Van

€ 344,00 Excl. BTW € 412,80 Incl. BTW

Cisco Unified IP Phone 8941 - IP-telefoon met snoer

Til uw communicatie naar een hoger niveau dankzij het videobellen!


  • Stem- en videocommunicatie

  • PoE

  • Groot scherm met camera

End of life artikelen
Garantie : 2 jaar
Ref. fabrikant : CP-8941-K9=

Hulp nodig ? Bel ons +32 (0)2 213 70 70

Gratis levering vanaf 300€

Product description

De Cisco Unified IP Phone 8941-telefoon is een IP-terminal die de hoogwaardige videocommunicaties aan 30 beelden per seconde integreert. Deze telefoon heeft een video met een hoge resolutie, 5 inch diagonaal, volledig met achtergrondverlichting met een VGA-kwaliteit voor weergave.

De Cisco IP 8941-telefoon kan 4 lijnen beheren en heeft 4 soepele pop-up knoppen. Het toestel heeft een Full Duplex luidspreker voor een grotere productiviteit en meer flexibiliteit. Deze telefoon heeft vaste knoppen, nummerdoorschakeling, een terugbelfunctie, een conferentiemodus, een lijn met driekleurige ledlichten en functieknoppen.

De IP Cisco Unified 8941-telefoon biedt een interessant geprijsde, energiezuinige en milieuvriendelijke oplossing. Hij heeft een geïntegreerde PoE (Power over Ethernet)-functie van klasse 1.

De bidirectionele luidspreker zorgt voor een High Defenition-stemgeluid zodat u vrij bent in het plaatsen van de telefoon en het ontvangen van oproepen, dankzij een hoogwaardige geluidskwaliteit.

Een RJ-9 aansluiting biedt een echte interface met de koptelefoon, zodat u ook kunt kiezen voor deze optie om uw gesprekken te ontvangen of om zelf te bellen. De telefoon heeft een VGA-scherm voor de binnenkomende oproepen, videobellen en andere toepassingen voor het grafische TFT-kleurenscherm van 10 cm.

De verschillende eigenschappen van het IP 8941 telefoonnetwerk voldoen aan de norm IEEE 802.1. De Ethernetswitch heeft een Ethernet 10/100Base-T verbinding via twee RJ-45 poorten, de ene voor de LAN-verbinding en de andere om een Ethernet randapparaat aan te sluiten zoals een PC.

Met de telefoon Cisco Unified IP Phone 8941 kunt u het volume regelen en aanpassen aan het niveau van de handset, de luidspreker en de beltoon, al naar gelang uw voorkeuren.

Technical details

Telefoonboek Nee
Type scherm Kleurenscherm
Telefoon poorten Nee
Prise Connexion RJ9
Headset aansluiting Ja
Herhaalfunctie Nee
Mute mode NVP
Algemeen telefoonboek NVP
Muurfixatie NVP
Expansion module NVP
Met antwoordapparaat NVP
Protocol Nee
Scherm Ja
Grote toetsen Nee
Garantie 2 jaar
Ref. Product 6743
Ref. Constructor CP-8941-K9=