+32 (0)2 213 70 70

SVA certification SVA certification
Cisco Unified SIP Phone 3905 – IP/SIP-telefoon
Van

€ 66,39 Excl. Tax € 79,67 Incl. Tax

Cisco Unified SIP Phone 3905 – IP/SIP-telefoon

Schakel van analoge naar IP-modus over voor meer rentabiliteit.


  • Grafisch scherm

  • SIP

  • Vaste toetsen

  • Full duplex speaker

End of life artikelen
Garantie : 2 jaar
Ref. fabrikant : CP-3905=

Hulp nodig ? Bel ons +32 (0)2 213 70 70

Gratis levering vanaf 300€

Product description

De Cisco Unified SIP IP Phone 3905 stellen u in staat om uw bestaande analoge en digitale toestellen te vervangen aan betaalbare prijzen inzake communicatie.

Deze telefoon verleent u eveneens toegang tot het volledige pakket functies dat wordt ondersteund door de Cisco Unified Communications Manager waardoor de interactie en de flexibiliteit worden verhoogd.

De Cisco Unified SIP IP Phone 3905 beschikt over verschillende interactieve functionaliteiten, zoals een unieke lijn die gelijktijdig twee verschillende oproepen aankan, een monochroom grafisch scherm met navigatieknop in twee richtingen. Hij is uitgerust met een full duplex speaker voor een handsfree belflexibiliteit. Hij beschikt over vaste toetsen voor de meest gebruikelijke telefoniefuncties, zoals het opnieuw vormen van nummers, het doorsturen van oproepen of de mute-modus. Mogelijkheid om het toestel aan de muur te bevestigen.

Wanneer u de Cisco Unified SIP IP Phone 3905 koopt, helpt u het milieu beschermen. Bij het ontwerpen van deze IP/SIP-telefoon werd gebruik gemaakt van recyclebaar plastic om zo tot een milieuvriendelijkere oplossing te komen.

De protocollen en functies voor het in een netwerk plaatsen van de telefoon SIP Cisco Unified 3905 omvatten het Session Initiation Protocol (SIP), IEEE poorten 10/100 en PC van het netwerk om de infrastructuurkosten voor de bekabeling op de collocatie terug te dringen.

Technical details

Telefoonboek Nee
Type scherm Zwart-wit scherm
Telefoon poorten Nee
Prise Connexion Nee
Headset aansluiting Ja
Herhaalfunctie Nee
Mute mode NVP
Algemeen telefoonboek NVP
Muurfixatie Ja
Expansion module NVP
Met antwoordapparaat NVP
Protocol SIP
Scherm Ja
Grote toetsen Nee
Garantie 2 jaar
Ref. Product 6689
Ref. Constructor CP-3905=