+32 (0)2 213 70 70

SVA certification SVA certification

Ontmanteling

service mdm

Omdat uw tijd kostbaar is, staat Connexing tot uw dienst om het demonteren en recyclen van uw apparatuur te vereenvoudigen. Tegenwoordig ontwikkelen veel bedrijven zich en moeten ze van werkomgeving veranderen. Sommigen maken ook van de gelegenheid gebruik om hun installatie volledig te veranderen voor groenere, minder energieverbruikende apparatuur en vooral meer geschikt voor de context en de huidige behoeften.

service mdm

HET IS ECONOMISCH

Connexing zorgt voor alles, van de studie van uw IT-inventaris tot het recyclen van uw oude apparatuur, dit bespaart tijd en geldt.

service mdm

HET IS TRANSPARENT

We hebben 3 belangrijke stappen ontwikkeld (pre-implementatie, implementatie en bediening) om u vooraf te laten weten wat Connexing allemaal doet.

service mdm

HET IS FlexibEl

Naast het demonteren en recyclen van uw inventaris, kan Connexing u ook nieuwe apparatuur aanbieden om te installeren.

mobile device management

FASE 1


Connexing zet zich in om zo nauwkeurig mogelijk het volume en het gewicht van uw apparatuur te beoordelen. Deze fase is cruciaal om een ​​nauwkeurige budgettering van uw behoeften mogelijk te maken. Onze teams zullen u dan voor de volledige service een offerte aanbieden tegen de eerlijkste prijs.

FASE 2


Connexing past zich dan aan uw tempo aan en organiseert samen met u het interventieschema voor de ontmanteling van uw inventaris. Onze teams kunnen eindelijk uw oude apparatuur ophalen.

mobile device management

EEN PERSOONLIJKE OPLOSSING VOOR ELK BEDRIJF

Connexing biedt u een persoonlijke studie aan naar gelang uw behoeften en uw wensen. Vraag één van onze medewerkers voor een gedetailleerde offerte.

ONZE REFERENTIES :

WENsT U MEER TE WETEN ?

ONTDEK AL ONZE DIENSTEN


Wist u dat Connexing een grote gamma aan diensten heeft? Concreet aangepast aan de behoeften van onze klanten, bieden wij kwaliteitsdiensten aan zoals leasing, premium after-sales service, 3 jaar garantie, reparatie, MDM, cloud-telefonie, en oude apparaten vernietiging.

DOWNLOAD DE VOLLEDIGE PRESENTATIE


Wil u de informatie op deze pagina bewaren? Download de volledige documentatie van het aanbod in PDF-formaat. U vindt er alle nodige informatie over onze oplossingen en de belangrijke elementen voor uw besluitvorming. Dit document zal zeer nuttig blijken te zijn voor interne verspreiding en / of om het te integreren in uw mondelinge presentaties. Aarzel dus niet !

service mdm

NEEM CONTACT OP MET ONS

VUL IN ONZE WEBFORM