webleads-tracker

+32 (0)2 213 70 70

SVA certification SVA certification

Gebruiksaanwijzing voor ons ecologisch gerecycled aanbod

éco recyclé nl

Waarin bestaat het ecologisch gerecyclede proces dat door Connexing aangeboden wordt?

Alle ecologisch gerecyclede telefoons die door Connexing verkocht worden zijn gemaakt van ingediend, niet gebruikt materiaal. Ze worden verzameld in een site die de milieunormen ISO 14001 respecteert en waar ze verwerkt worden volgens een ISO 9000-proces, waarvan u hieronder de grote fasen vindt.

Elke telefoon wordt op alle functionaliteiten getest, ook op beltoon en bellen. Indien de telefoon werkt, wordt hij onmiddellijk schoongemaakt met niet-schadelijke solventen. Indien de telefoon hersteld dient te worden, kunnen onderdelen zoals het scherm, de handset, het toetsenbord en de programmeerbare toetsen vervangen worden. Het rekbare snoer en het netsnoer worden steeds nieuw geleverd. Vervolgens wordt de telefoon in een biologisch afbreekbare doorzichtige film verpakt en in onbehandeld karton verpakt om verfsolventen te vermijden.

Welke referenties gebruikt Connexing voor de ecologisch gerecyclede producten?

De referenties van artikels in de rubriek 'Ecologisch gerecycled' zijn referenties van Connexing.

Hoe worden de prijzen voor ecologisch gerecyclede producten bij Connexing berekend?

De aangeduide prijzen zijn de 'argusprijzen van de telefonie'. Connexing garandeert u een eenheidsprijs die 20% goedkoper is dan het nieuwe equivalent - het de geleverde hoeveelheden laten toe een verschil te bereiken van 50% tussen het nieuwe materiaal en het ecologisch-gerecyclede materiaal. Een prijsverschil dat tot nadenken stemt, vooral bij identieke service en gebruik.

Hebben de ecologisch gerecyclede telefoons van Connexing een garantie?

Onze eco-gerecycleerde bedrade telefoons hebben een garantie van 18 maanden, een half jaar langer dan nieuwe telefoons. Connexing biedt aan deze garantie uit te breiden tot 3 jaar voor het forfaitair bedrag van €19 excl btw.

Wat is het nut van het label dat bij elke ecologisch gerecyclede telefoon zit?

Koop ecologisch gerecycled materiaal en ontdek het! Op dit label staat: 'U bezit een installatie die ecologisch gerecycled, getest, gecontroleerd en gegarandeerd is [...] Door te kiezen voor ecologische recycling werkt uw bedrijf mee aan het beschermen van natuurlijke bronnen en aan de herwaardering van elektronische installaties door 'Green IT' te integreren om al uw medewerkers te sensibiliseren voor duurzame ontwikkeling en door uw ecologisch verantwoorde keuze te benadrukken.