+32 (0)2 213 70 70

SVA certification SVA certification

Waarom uw eco-recyclede materiaal bij Connexing kopen ?

ECONOMISCH EN DUURZAAM AANBOD

Eco-recycled materiaal beantwoordt aan de noden van alle bedrijven die hun investeringen willen laten renderen of die de aankoopkosten willen verminderen

Icône de billet de banque
Lagere prijs, identieke service en gebruik

Eco-recyclede producten zijn 20 tot 50% goedkoper tegenover vergelijkbaar nieuw materiaal.. Een prijsverschil dat tot nadenken stemt, vooral bij identieke service en gebruik.

Icône d'une pousse
Een koolstofvoetafdruk die 4 keer kleiner is dan van nieuw materiaal

Een eco gerecycleerde telefoon heeft een CO2-uitstoot van 3,22kg, ofwel 4 keer minder dan een nieuwe telefoon (ongeveer 12Kg). Deze besparing is gelijk aan de CO2-uitstoot van een boom over een jaar 

Waarin bestaat het ecologisch gerecyclede proces dat door Connexing aangeboden wordt

Alle eco-recycled telefoons die door Connexing verkocht worden zijn gemaakt van ingediend, niet gebruikt materiaal. Ze worden verzameld in een site die de milieunormen ISO 14001 respecteert en waar ze verwerkt worden volgens een ISO 9000-proces, waarvan u hieronder de grote fasen vindt.

Elke telefoon wordt op alle functionaliteiten getest, ook op beltoon en bellen. Indien de telefoon werkt, wordt hij onmiddellijk schoongemaakt met niet-schadelijke solventen. Indien de telefoon hersteld dient te worden, kunnen onderdelen zoals het scherm, de handset, het toetsenbord en de programmeerbare toetsen vervangen worden. Het rekbare snoer en het netsnoer worden steeds nieuw geleverd. Vervolgens wordt de telefoon in een biologisch afbreekbare doorzichtige film verpakt en in onbehandeld karton verpakt om verfsolventen te vermijden.

Icône reconditionnement
1. Hergebruik

Het eco-recyled materiaal is afkomstig van een ISO 14001-gecertificeerde werkketen die telefoonmateriel recycleert om ze een tweede leven te geven.

 

Icône reconditionnement
2. Test

Elke telefoon wordt getest op alle functionaliteiten, met inbegrip van beltoon en radiotransmissie. De doel is om potentiële storingen te detecteren.

Icône reconditionnement
3. Reparatie (Optionele stap)

Er wordt een reparatieproces opgezet. Indien het product hersteld dient te worden, kunnen onderdelen zoals het scherm, de handset, het toetsenbord en de programmeerbare toetsen vervangen worden.

Icône reconditionnement
4. Schoonmaken

De telefoon wordt schoongemaakt met niet-schadelijke solventen om er als nieuw uit te zien.

Icône reconditionnement
5. Vervanging

Het rekbare snoer en het netsnoer worden altijd steeds nieuw geleverd

Icône reconditionnement
6. Verpakking en transport

De telefoons worden geleverd met een label op de verantwoordelijke inzet van Connexing in 5 werkdagen

Welke soort categorieën zijn van belang voor eco-recycled producten?

 
Eco-recycled Draadgeboden Telefoons 
 
Eco-recycled
Draadloze DECT
 
 
Eco-recycled Smartphone
 
Eco-recycled
Switches & printers
 

Hoe worden de prijzen voor eco-recycled producten bij Connexing berekend ?

De aangeduide prijzen zijn de 'argusprijzen van de telefonie'. Connexing garandeert u een eenheidsprijs die 20% goedkoper is dan het nieuwe equivalent - het de geleverde hoeveelheden laten toe een verschil te bereiken van 50% tussen het nieuwe materiaal en het ecologisch-gerecyclede materiaal.

Hebben de eco-recycled telefoons van Connexing een garantie ?

Onze eco-gerecycleerde bedrade telefoons hebben een garantie van 18 maanden, een half jaar langer dan nieuwe telefoons. Connexing biedt aan deze garantie uit te breiden tot 3 jaar voor het forfaitair bedrag van €29 excl btw.

Wat is het nut van het label dat bij elke eco-recycled telefoon zit ?

Koop ecologisch gerecycled materiaal en ontdek het! Op dit label staat: U bezit een installatie die ecologisch gerecycled, getest, gecontroleerd en gegarandeerd is !

 

Door te kiezen voor ecologische recycling werkt uw bedrijf mee aan het beschermen van natuurlijke bronnen en aan de herwaardering van elektronische installaties door 'Green IT' te integreren om al uw medewerkers te sensibiliseren voor duurzame ontwikkeling en door uw ecologisch verantwoorde keuze te benadrukken.

 

 

 
Service matériel neuf
Nieuw 
 
Service de réparation
Reparatie 
 
Service de reprise
Recovery Service