+32 (0)2 213 70 70

SVA certification SVA certification

Gigaset

Kwaliteit is een traditie voor Gigaset en de klanten de beste producten leveren is een ware verantwoordelijkheid. Welk model u ook kiest, u kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid en jarenlang ten volle genieten van uw telefoon. Tal van functionnaliteiten, stevigheid en stresstests verzekeren u dat de Gigaset zijn kwaliteitsbelofte waar maakt.

 

Gigaset beschikt over een breed gamma vaste draadloze, draadgebonden en IP-telefoons.

 

Meer dan één enkele modus is het engagement van de Gigaset tegenover de bescherming van het milieu echt duurzaam. Gigaset engageert zich voor het naleven van de strikte normen die opgelegd worden door de richtlijnen ISO 14001 voor milieubeheer. De ECO DECT-telefoons van de Gigaset beschikken over energiebesparende voedingen die minder elektriciteit verbruiken met een economische en ecologische doelstelling.

 

Gigaset innoveert bovendien constant om u te laten genieten van het beste van de technologie. Elk jaar date de Gigaset zijn productgamma up om zich zo goed mogelijk aan de passen aan de evoluties en behoeften van de markt.

 

U kent bijvoorbeeld de mobiele telefoon, de computer of de tablet-pc die de navigatie bevordert, Gigaset heeft de DECT gelanceerd. De Gigaset SL910 met aanraakscherm maakt het gebruik van de telefoon nog aangenamer. De Gigaset S820 die uitkomt in oktober beschikt ook over deze troef.


22 Artikel(en)
Set Descending Direction
22 Artikel(en)
Set Descending Direction