+32 (0)2 213 70 70

SVA certification SVA certification
Jabra Supreme UC – Draadloze headset
Van
120,00 € 120,00 Excl. Tax € 144,00 Incl. Tax

Jabra Supreme UC – Draadloze headset

Bluetooth headset met USB dongle voor Unified Communications


  • Een uitzonderlijk geluid

  • Plug-and-Play

  • Gemakkelijk in het gebruik

End of life artikelen
Garantie : 2 jaar
Ref. fabrikant : 5078-230-501

Hulp nodig ? Bel ons +32 (0)2 213 70 70

Gratis levering vanaf 300€

Product description

De Jabra SUPREME UC hoofdtelefoon biedt geheel nieuwe mogelijkheden op het gebied van handsfree communicatie voor de reizende professional.

Met de snelle toename van zakelijke samenwerking op afstand, wordt de vraag naar compacte high-performance hoofdtelefoons steeds groter. Cloud diensten als MS365, Skype, Cisco Communicator, Facebook video chat, Microsoft Lync, etc., maken het voor de gebruiker mogelijk om altijd en overal bereikbaar te zijn.


De Jabra SUPREME UC hoofdtelefoon biedt alle voordelen van handsfree communicatie en een ongeëvenaarde geluidservaring met geïntegreerde Unified Communication systemen en met mobiele telefoons. Hij is uitgerust met een reeds gekoppelde discrete USB Bluetooth® adapter (Jabra LINK™ 360) voor vereenvoudigde aansluiting op de PC en direct gebruiksklaar.

Jabra Supreme UC biedt u:

  • Een uitzonderlijk geluid, dankzij de actieve noise-cancelling functionaliteit kunnen storende omgevingsgeluiden worden uitgeschakeld. Zo profiteert de gebruiker van een unieke geluidservaring.
  • De Jabra Supreme UC headset is verrassend gemakkelijk in het gebruik, uitgerust met volumeregeling van de microfoon en vocale informatie over aansluiting, de staat van de accu en de identiteit van bellers voor een nog eenvoudiger gebruik.
  • Gemakkelijk aan te sluiten, want de headset wordt geleverd met een dongle die al is ingesteld voor Plug-and-Play aansluiting met de belangrijkste platforms in de markt.

Technical details

Aantal oortjes 1
Gebruik Nee
Standby-time + 150h
Talk-time Nee
Bereik 50-120m
Draagstijl Nee
Gewicht 18g
Oorkussentjes Nee
Microphone Omnidirectional microphone
Mute mode NVP
Connexion PC Oui
Microfoonarm Flexibel
Kabel Nee
Headset compatibiliteit PC en Mobiele telefoons
Garantie 2 jaar
Ref. Product 6047
Ref. Constructor 5078-230-501

Accessoires