+32 (0)2 213 70 70

SVA certification SVA certification
MTT Multimediatablet - Tablet voor breed gebruik
Van
299,00 € 299,00 Excl. BTW € 358,80 Incl. BTW

MTT Multimediatablet - Tablet voor breed gebruik

Waterdichte android tablet met touchscreen


  • Android

  • Waterdicht

  • Fototoestel en webcam

End of life artikelen
Garantie : 2 jaar

Hulp nodig ? Bel ons +32 (0)2 213 70 70

Gratis levering vanaf 300€

Product description

M.T.T. Multimediatablet maakt een navigatie op het internet zonder risico's mogelijk. De MTT-aanraaktablet functioneert op dit navigatiesysteem Androïd 2.3, beroemd om stabieler te zijn, de snelste en meest ergonomische van allemaal. Ze geeft informatie weer op een 16/9de scherm van 7 inch, garandeert zo ook een gebruik en het bijzonder bijzonder comfortabel leesgemak.

De M.T.T. Tablet is een navigatietool op internet die het meest geschikt is voor de behoeften van al wie gegevens moeten uitwisselen en raadplegen op het web in alle omstandigheden, dankzij de dichtheidseigenschappen en de uitzonderlijke schokbestendigheid.

De IP 67-norm is één van de hoogste certificaties op het vlak van de dichtheid van elektronische producten.
Dit betekenet dat het M.T.T.-Tablet volledig est totalement stof- en waterdicht is en dat het toestel tientallen minuten ondergedompeld kan worden zonder enige storing.

Deze kostbare eigenschap voor M.T.T-producten maakt er een ideaal navigatiemiddel voor voor zij die buiten werken en regelmatig internet dienen te raadplegen in moeilijke weersomstandigheden. Het hoge weerstandstablet M.T.T. is eveneens aangepast aan extreme sporten en beroepen die uitgeoefend worden in een erg vuile omgeving.

Het ontwerp zelf van het M.T.T.-Tablet biedt een ongeziene schokbestendigheid op het vlak van muiltimedia tablets met touchscreen. Het tablet is aan alle zes zijden verstevigd zodat het toestel probleemloos een val van één meter kan incasseren ongeacht welke zijde eerst de grond raakt.

De rubberen verstevigingen vangen schokken van alle aard op en het verstevigde scherm van deze water- en stofdichte tablet weerstaat alle frequente aanvallen.

Van nu af aan is het mogelijk om de gewone informatietools, honderden en duizenden beschikbare applicaties voor het beheerssysteem van androids te gebruiken, mails te versturen en te ontvangen of gegevens uitwisselen buiten, in alle weertypes en alle omstandigheden.

Het M.T.T-tablet met touchscreen laat alle gebruiken die sinds de komst van de smartphones mogelijk zijn toe, met als extra de rust en beschikbaarheid.

Omdat het web ook een communicatiemiddel is, beschikt het M.T.T.-tablet over twee cameraperspectieven waardoor het tablet ook als klassieke 5Mpx-camera en een webcam gebruikt kan worden.

Het perspectief van het M.T.T.-Tablet kan ook foto's van erg hoge kwaliteit maken.

Het M.T.T.-Tablet is zowel een multimediatool als een navigatiemiddel op internet. In deze zin is het tablet uitgerust met tal van functionaliteiten die toelaten het toestel makkelijk te gebruiken en alle soorten geluidsbestanden, afbeeldingen video's te raadplegen.

Het toestel is uitgerust met een erg krachtige lezer die toelaat afbeeldingen, te raadplegen, sorteren en delen, video's te bekijken in 800x480px en alles van uw MP3-bibliotheek met of zonder oortjes te raadplegen dankzij de twee speakers van 0,5 Watt.

Het multimedia M.T.T.-tablet wordt geleverd met set oortjes.

Het M.T.T.-tablet beschikt over een in de lengte verstelbare riem achteraan om zich aan te passen aan alle handgroottes. Dankzij deze riem kan het tablet met één hand volledig vrij stabiel gebruikt worden.

Hierdoor zijn meer comfortabele ingaves via het toetsenbord en een maximale ergonomie mogelijk tijdens surfsessies op het internet.

U wilt uw M.T.T.-tablet als PLV-voorwerp gebruiken, u wenst voortdurend een bepaald kader filmen of uw handen vrij hebben om op internet te surfen?

Het M.T.T.-tablet beschikt over een schroefdraad op de voorzijde onderaan waardoor het toestel makkelijk en snel bevestigd kan worden op tal van driepoten.

Een communicatietool moet over alle bestaande oplossingen beschikken om te communiceren en gegevens uit te wisselen ongeacht of dit via internet of rechtstreeks tussen compatibele toestellen gebeurt.

Daarom is het M.T.T.-Tablet compatibel met Bluetooth- en Wifi-technologie en vereenvoudigt zo alle soorten gegevensuitwisselingen.

Het M.T.T.-Tablet is voorzien van een micro SD-kaartlezer en een universele USB 2.0 aansluiting die de gegevensoverdracht en gegevensopslag van alle soorten informaties mogelijk te maken.

Het geheugen van het tablet kan uitgebreid worden tot 32Gb met een micro SD-kaart die optioneel beschikbaar is.

De verschillende eigenschappen van het MTT-tablet zijn:

MTT-Tablet
Besturingssysteem Android 2.3 Bijgewerkte Android 4.0 eerste trimester 2013
touchscreen capacitief scherm/ Virtueel toetsenbord
Scherm 16:09:00
Afmetingen 210x131x27 mm
Afmetingen van het scherm 7''
Resolutie 800 x 480
Gewicht 580 g
Autonomie in sluimerstand 7 dagen
Batterij 7,4V - 3500 mAh
Intern geheugen 1GO DDR3
Intern flashgeheugen 4GB (4GB ~16 : optioneel)
kaartlezer Micro SD tot 32GB
Video 720P/1080P
WiFi: 802.11 b/g/n
Bluetooth: 2.0
Processor A8 1GHZ + DSP + 3D
Fysieke knoppen Aan/uit knop, Vol+/-, Home, Menu, Terug
Voeding 100Vac~240Vac, 0,5A, 50 Hz-60 Hz, 5V/2A
Audio MP3, WMA, WAV
Afbeeldingen JPEG, BMP, GIF, USB, USB OTG 2.0x1
Webcam/camera 5 M Pixels
Speakers 0.5 Wx2
Microfoon Steun
Oortelefoontjes 3,5mm stéréos
Kleuren Geel/Zwart - Zwart
Autorotatie met G-sensor Internationale talen beschikbaar Internationale talen beschikbaar Design en gebruik voor Outdoor Certificat: IP67 bijkomende handgreep 3G/4G Homebureaustation (lader) extra atterie Driepoot

Technical details

Ref. Product 6683