+32 (0)2 213 70 70

SVA certification SVA certification
Plantronics EncorePro Digital - headset met kabel
Van
301,00 € 301,00 Excl. Tax € 361,20 Incl. Tax

Plantronics EncorePro Digital - headset met kabel

Een uitzonderlijke geluidsbescherming en geluidskwaliteit


  • Koop 12 EncorePro headsets = 1 gratis CS510/520 of Savi 410/420.

  • Prioriteit aan het design en comfort van het model EncorePro van Plantronics

  • De zeven regelassen van de micro-headset staan garant voor de comfortabelst en efficiëntst mogelijke positionering.

  • De VistaPlus is de enige micro-headset op de markt met ingebouwd geheugen voor het opslaan van de instellingen. Hij leest en past zijn eigen parameters aan om het ontvangstniveau te optimaliseren.

  • Aansluitkabel voor de VistaPlus meegeleverd in de koffer.

End of life artikelen
Garantie : 3 jaar
Ref. fabrikant : 39995-11

Hulp nodig ? Bel ons +32 (0)2 213 70 70

Gratis levering vanaf 300€

Product description

Plantronics

Aanbod geldig tot en met 31 maart 2014. Haal uw gift rechtstreeks van de Plantronics, door het invullen van dit formulier

De micro-headset EncorePro DIGITAL van Plantronics wordt samen gebruikt met de VistaPlus-audioprocessor en stelt nieuwe standaarden op het gebied van geluidsprestaties, met naleving van de gezondheids- en veiligheidsnormen die, omwille van hun aard, de geluidsprestaties van de micro-headsetsystemen beperken. Dankzij het ingebouwde geheugen van de EncorePro DIGITAL micro-headset, kan de VistaPlus de prestaties van het systeem aanpassen om het te optimaliseren in het kader van een gebruik in overeenstemming met de gezondheids- en veiligheidsnormen. De EncorePro DIGITAL micro-headset biedt tot 12 dB meer dan een standaard micro-headset voor een hogere nauwkeurigheid en minder vermoeidheid bij de gebruikers van belcentrales. De EncorePro DIGITAL micro-headset is ontworpen voor een intensief gebruik en is beschikbaar met een noise-cancelling microfoon met één of twee oortjes.

 

Technische kenmerken:

 

  • De EncorePro DIGITAL micro-headset maakt gebruik van een ingebouwd geheugen voor het opslaan van zijn kenmerken, zodat de VistaPlus-audioprocessor van een optimale geluidskwaliteit geniet, met naleving van de tolerantiedrempels op het gebied van gezondheid en veiligheid.
  • De EncorePro DIGITAL micro-headset van Plantronics is ontworpen om de prestaties van uw medewerkers te optimaliseren. De noise-cancelling microfoon is perfect gepositioneerd om een uitzonderlijke geluidskwaliteit te bieden, terwijl hij dankzij zijn lage ontwerp buiten het gezichtsveld van de gebruikers geplaatst is. De compacte oortjes met kussentjes in kunstleder bieden de hele dag lang een optimaal comfort.
  • Door de EncorePro DIGITAL micro-headset te kiezen, kiezen de directeurs van de belcentrales voor de enige micro-headset op de markt die dit effect minimaliseert en hun productiviteit optimaliseert, en daarbij de medewerkers helpt de reglementering op het lawaai in de werkomgeving na te leven.
  • Speciale aansluitkabel voor de VistaPlus meegeleverd in de koffer.

Technical details

Aantal oortjes Nee
Gebruik Nee
Standby-time Nee
Talk-time Nee
Draagstijl Nee
Oorkussentjes Nee
Microphone Noise-canceling
Mute mode NVP
Microfoonarm Nee
Kabel Nee
Headset compatibiliteit Nee
Garantie 3 jaar
Ref. Product 5597
Ref. Constructor 39995-11

Accessoires