+32 (0)2 213 70 70

SVA certification SVA certification

 

 

Gebruiksaanwijzing voor onze Recovery Service

Connexing biedt de mogelijkheid uw oude of niet-gebruikt telefoniemateriaal terug te nemen. De producten zal demonteren en recyclen op en ISO14000-site.

Icône de billet de banque
EENVOUDIGE aanpak

Bij de ontvangst van uw inventaris, evalueren onze experten de waarde van uw materiaal om u de beste recovery offerte aan te bieden.

Icône d'interlocuteur'
GREEN aanpak

Gooi uw oude materiaal niet langer weg, maar recycleert! Connexing biedt een Recovery Service dat u uw oude apparatuur in overeenstemming met milieunormen laat demonteren en recyclen op een ISO14000-site.

Icône d'un camion de livraison'
INTELLIGENTE aanpak

Verander een kost in winst. De vernietiging en behandeling van EOL-apparatuur in overeenstemming met WEEE (richtlijn voor afgedankte elektrische en elektronische apparatuur) is een belangrijke kostenpost voor bedrijven. Connexing biedt u deze service aan om uw defecten materiaal kosteloos terug te nemen.

Ik heb niet-gebruikt materiaal voor terugname

Connexing is milieubewust en biedt de mogelijkheid uw telefoniemateriaal terug te nemen. We organiseren het verwijderen van uw ingeleverd materiaal en sturen het naar een Iso 14000 gecertificeerde site waar het materiaal behandeld en ontmanteld zal worden. Uw materiaal zal gevaloriseerd worden als tegoed bij aankoop van nieuwe of ecologisch gerecyclede materialen uit de volledige catalogus van Connexing.

Wat zijn de toepassingsvoorwaarden voor een gevaloriseerde terugname ?

Alle betrokken materialen zijn digitale, IP- en draadgebonden telefoons en kaarten van de PABX-installaties. De teruggenomen materialen kunnen werken en/of defect zijn. De waarde wordt berekend door Connexing in functie van de aard van het materiaal dat u levert. Dit terugnamevoorstel is 1 maand geldig na de berekening. Voor de terugname dient u alle materialen te verpakken in een kartonnen doos. Indien de hoeveelheid een verpakking op een palet vereist, dan dient dit afgeleverd te worden volgens de normen en het gewicht dat door de transporteurs toegepast wordt.

Hoe kan ik genieten van de Recovery service dat Connexing biedt ?

Icône reconditionnement
1. PRIJS SCHATTING

Bij de ontvangst van uw oude-apparaten lijst, evalueren onze experten de waarden van uw materiaal om u de beste recovery offerte bieden.

Icône reconditionnement
2. VERZENDING VAN DE OFFERTE

Als uw materiaal bruikbaar is, stuurt Connexing uw recovery offerte.  Indien uw materiaal onbruikbaar blijkt, biedt  CONNEXING toch een oplossing voor terugname en vernietiging.

Icône reconditionnement
3. VERPAKKING

U moet alle materialen te verpakken in een kartonnen doos. Indien de hoeveelheid een verpakking op een palet vereist, dan dient dit afgeleverd te worden volgens de normen en het gewicht dat door de transporteurs toegepast wordt.

Icône reconditionnement
4. TRANSPORT

Voor elke teruggenomen materiaal, organiseert Connexing logistiek. Wij ook ondersteunen de transportkosten.

Icône reconditionnement
5. ONTVANGST VAN UW PAKKET

De producten zullen naar onze ISO 1400 gecertifieerde site verzonden worden waar elke telefoon getest en/of gerepareerd wordt voor hergebruik of zal gedemonteerd worden voor het herstellen van ordedelen.

Icône reconditionnement
6. TEGOED BIJ AANKOOP
Geniet van een tegoed op de toekomstige bestellingen bij ons, zodat kunt u alle onze beroepen ontdekken maar ook uw inventaris tegen lagere losten vernieuwen. U hebt 6 maanden de tijd om deze te gebruiken, te rekenen vanaf de afhaaldatum.

 

Bestaan er uitsluitingsvoorwaarden voor de terugname van mijn materiaal ?

Indien uw materiaal onbruikbaar blijkt, zal dit niet geherwaardeerd worden. Wij stellen u in dat geval voor u dit terug te bezorgen (in dezelfde toestand) of dit te vernietigen (volgens een proces conform de geldende milieunormen) op schriftelijke vraag van u - eventuele kosten blijven te uwen laste.

We nemen uw materiaal niet terug wanneer uw vervallen facturen van Connexing niet betaald werden.

Hoe kan Connexing u meehelpen om de wet te respecteren ?

Volgens het wettelijk kader, is Connexing verplicht om uw verouderd materiaal terug te nemen voor recycleren zonder extra kosten (logistiek inbegrepen). Deze producten zullen naar onze ISO 1400 gecertifieerde site verzonden worden waar elke telefoon getest en/of gerepareerd wordt voor hergebruik of  zal gedemonteerd worden voor het herstellen van ordedelen die nodig zijn voor de reparatie van verouderde producten.

 
Service matériel neuf
Nieuw
 
Service matériel écorecyclé
Eco-recycled
 
Service de réparation
Reparatie