+32 (0)2 213 70 70

SVA certification SVA certification
Sennheiser DW 10 HS - draadloze hoofdtelefoon
Van
118,60 € 118,60 Excl. BTW € 142,32 Incl. BTW
€ 159,00
Promotion -25%

Sennheiser DW 10 HS - draadloze hoofdtelefoon

Het plezier van communiceren


  • Hoofdtelefoon alleen voor DW OFFICE

  • Sennheiser-geluidservaring in hoge resolutie

  • Voor vaste telefoons en softphones

  • Noise-cancelling microfoon

  • Langeafstandsbereik

Op voorraad
28/06/2019
Garantie : 2 jaar
Ref. fabrikant : 504324
Van
118,60 € 118,60 Excl. BTW € 142,32 Incl. BTW
€ 159,00
Promotion -25%
- +
Gratis levering vanaf 300€

Product description

De DW 10 HS telefoon (enkel headset) is niet alleen mooi en krachtig, hij beschikt ook over een heleboel functionaliteiten die uw dagdagelijkse leven gaan vereenvoudigen en uw productiviteit zullen verhogen. De DW 10 HS gaat u opnieuw laten genieten van communiceren.

De Sennheiser-klank in hoge resolutie

Een breedbandgeluid voor een optimale en natuurlijker geluidskwaliteit. De DW 10 HS beschikt over alle ervaring van Sennheiser in het geluids- en klankdomein. Dankzij de breedbandmodus is de klank warmer en natuurlijker. Zo geniet u van alle emoties in de stem van uw gesprekspartners. U zult nooit twijfelen en u zult situaties nooit verkeerd interpreteren. De geluidskwaliteit van de DW 10 HS zal u het gevoel geven dat u rechtstreeks met uw gesprekspartners communiceert.

Voor de vaste telefoon en de softphones

Door op een toets van het basisstation te drukken, beantwoordt u, naar keuze, een gesprek op de telefoon of de pc.

Een dag vol communicatie

Hoge prestaties leveren is de sleutel tot succes, ook op het gebied van communicatie. Zo moet u altijd klaarstaan en beschikbaar zijn tijdens uw volledige werkdag,
Daartoe hebt u een betrouwbare micro-headset, met een langdurige zelfstandige werking, nodig. Een microfoon-hoofdtelefoon die u niet in de steek laat, ongeacht uw activiteit, bijvoorbeeld tijdens een telefoonconferentie of tijdens een opeenvolging van lange gesprekken. Tot slot wordt de apparatuur automatisch herladen telkens u de microfoon-hoofdtelefoon op het laadstation plaatst. De DW 10 HS is altijd beschikbaar en staat tot fulltime tot uw dienst: 8 uur (in breedband) tot 12 uur (smalband).

Langeafstandsbereik

Via een draadloos systeem, dat deze naam meer dan waardig is, kunt u zich overal in uw bureau verplaatsen, zonder contact met uw telefoon te verliezen. Hiertoe biedt de DW 10 HS een bereik van 55 meter in een bureauomgeving en tot 180 meter in een vrij veld. U kunt gesprekken voeren terwijl u zich verplaatst,
zonder uzelf zorgen te maken.

Bescherming van het gehoor

De technologie beschermt uw gehoor doeltreffend tegen geluidsschokken. Deze functie is ook in overeenstemming met de norm op het lawaai op het werk (85 dB).

Opnemen op afstand

Dankzij de optioneel verkrijgbare elektronische opneemsystemen kunt u uw oproepen zelfs op afstand van uw telefoon beantwoorden.

Noise-cancelling microfoon

De microfoon dempt het omgevingsgeluid, uw gesprekspartners horen u perfect, zelfs wanneer u in een luidruchtige omgeving werkt.

Comfort op maat

Geleverd met oortjes en een hoofdtelefoon, aan u de keuze. Onze prioriteiten bij het design van de DW 10 HS bestaan erin
er een functionele en gebruiksvriendelijke oplossing van te maken. We willen u een comfort op maat bieden dat aan ieders verwachtingen kan worden aangepast: oortjes
of een hoofdbeugel, er is altijd wel een stijl die bij u past. Maar het high-tech-design en comfort verhinderen niet dat de DW Office aantrekkelijk, elegant en compact is; het is in feite de ideale oplossing voor uw bureau. Elke oproep zal een plezier voor u zijn en u kunt zich concentreren op wat echt telt: het gesprek.

Compatibiliteit met softphones

  • De DW 10 HS is direct compatibel met Microsoft Office Communicator
  • Voor de andere softphones (Skype, Avaya ...) moet u de (gratis) Headsetup-software gebruiken, die een interface vormt tussen de softphone en DW office voor een optimale werking.

Technical details

Aantal oortjes 1
Gebruik Nee
Standby-time 100u
Talk-time Nee
Draagstijl Nee
Oorkussentjes Nee
Microphone Noise-canceling
Mute mode NVP
Microfoonarm Flexibel
Kabel 2m
Headset compatibiliteit Deskphones en PC
Garantie 2 jaar
Ref. Product P000857
Ref. Constructor 504324

Accessoires