+32 (0)2 213 70 70

SVA certification SVA certification

Spoedlevering

 

De verbintenis van Connexing

Connexing verbindt zich voor alle materialen die voorradig zijn tot een levering door zijn partner TNT binnen 72 uur, voor elke bestelling die na 15u geplaatst wordt.

Voor elk ander materiaal of voor elke voorraadonderbreking te wijten aan de fabrikant, verbindt Connexing zich er toe de klant binnen 24 u via elk communicatiemiddel te verwittigen en Connexing verbindt zich er eveneens toe een betrouwbare levertermijn mee te delen. Desgevallend verbindt Connexing zich er toe een evenwaardig product voor te stellen dat op dat ogenblik voorradig is. Ongeacht u vanuit Frankrijk of het buitenland bestelt, er wordt aan huis geleverd. De levertermijn bevat de voorbereidingstijd van het pakket (schatting op de site waarbij de verzendtijd geteld dient te worden).

De termijn is gemiddeld 7 dagen voor Frankrijk. De weergegeven termijnen zijn slechts indicatief en zijn niet bindend. De verkoper is niet verantwoordelijk voor vertragingen bij levering of onderbreking van de voorraad bij de fabrikant of leverancier.