+32 (0)2 213 70 70

SVA certification SVA certification

Wettelijke vermeldingen

In toepassing van de wet 2000-719 van 1 augustus 2000 m.b.t. de vrijheid om te communiceren, die de wet 86-1067 van 30 september 1986 m.b.t. de vrijheid om te communiceren wijzigt, vindt u hieronder de wettelijke informatie over deze site:

Uitgeversbeheer

Het beheer van de inhoud van de site www.connexing.com wordt verzekerd door:
 Connexing SAS |57, rue des Vignerons | 44220 Couëron | SAS (vereenvoudigde aandelenvennootschap) met een vermogen van 150.000 euro |
Handelsregister .510 819 402

Directeur van de publicatie:

Naam van CEO Yves Le Gohébel

Bescherming van persoonlijke gegevens

Conform de wet inzake Informatica en Vrijheden van 6 januari 1978 (art. 34) beschikt u bij het bedrijf Connexing over het recht op inzage, correctie of verwijdering van de persoonlijke gegevens die wij zouden kunnen verzameld hebben (gegevens die u ons verstrekt hebt).

Merken

Alle merken die op de site www.connexing.com vermeld of gebruikt worden, zijn de eigendom van hun respectievelijke uitgever.

Auteursrechten

De volledige site valt onder de Franse en internationale wetgeving inzake auteursrechten en intellectuele eigendom. Alle kopieerrechten zijn voorbehouden, met inbegrip van de documenten, afbeeldingen en foto's die gedownload kunnen worden. Het kopiëren van de volledige of een deel van de site op welke drager dan ook is formeel verboden, behoudens uitdrukkelijke toelating van www.connexing.com.
Ondanks alle zorg die besteed werd aan de realisatie van deze site en de regelmatige update ervan, kunnen er fouten geslopen zijn in de informatie en/of in de voorgestelde documenten. Indien u dit vaststelt, aarzel dan niet om ons te contacteren op info.benelux@connexing.com, wij zullen dan overgaan tot de nodige rechtzettingen.

Links

Elke link naar de website www.connexing.com dient steeds het voorwerp te zijn van een voorafgaande schriftelijke toestemming. Connexing weigert elke verantwoordelijkheid voor de inhoud van sites die verbonden zijn met de site www.connexing.com.