+32 (0)2 213 70 70

SVA certification SVA certification

Zebra

Zebra Technologies Corporation is wereldleider in Imager en afdrukken. Deze bedrijft is wel bekend om zijn innovaties en betrouwbaarheid.

Zebra biedt de meest complete traceerbaarheidsoplossingen. Deze omvatten data opname, ingebouwde computers, barcodes, draadloze LAN-netwerken, RFID-oplossingen, locatie systemen en het Zatar platform die in het Cloud werkt.

Daarnaast produceert en verkoopt Zebra drukapparatuur, zoals printers voor streepjescodes, ontvangstbewijzen, brieven en RFID-codes, die de gevraagde informatie afdrukken wanneer het wordt afgegeven.

Zebra verwierf Motorola Solutions Entreprise Business (een dus ook de Symbol en Psion) in oktober 2014. Op deze manier heeft het bedrijf een uitgebreid technologieën catalogus en kan het merkt als de wereldleider in de EAI (Entreprise Assets Intelligence) zichzelf te positioneren.

Zebraproducten zijn aangepast aan bedrijven in alle sectoren, zoals gezondheid, handel en distributie, transport en logistiek, industrie en openbare dienstafdelingen.


23 Artikel(en)
Set Descending Direction
23 Artikel(en)
Set Descending Direction